Veberöd

« Tillbaka

Veberöd ligger i östra delen av Lunds kommun i ett naturskönt område vid Romelåsens fot. Detta tidigare brukssamhälle är idag ett väl fungerande samhälle med drygt 4.000 invånare och med all den service en centralort kräver. Det finns ett flertal restauranger, bensinstationer, dagligvarubutiker, bank samt två skolor. Ett flertal småföretag av varierat slag medför också att det är ganska gott om arbetstillfällen på orten.
Tätorten har goda bussförbindelser med främst Lund och Sjöbo men även med Malmö.

Veberöd förvaltar vi lägenheter från ett till fem rum och de mindre lägenheterna finns i såväl loftgångshus som i konventionella tvåplansbyggnader. Lägenheter med handikappanpassning finns. De större bostäderna är i ett och ett halvt plan med egna väl skyddade trädgårdar och dessutom med gemensamma grön- och lekytor. Alla våra bostäder i Veberöd är välutrustade med egna tvättmaskiner och flertalet med helkaklade badrum, diskmaskiner m.m. Samtliga mycket välbelägna gränsande till skogar med motionsslingor, friluftsbad, idrottsplats och tennisbana. Busshållplats i tomtgräns, alternativt ett hundratal meter bort och bekvämt gångavstånd till all samhällsservice.

 

 

sjobodalvagen nr 27

Sjöbovägen 27 A-E, Veberöd
5 st lägenheter 2 eller 4 r.o.k. Loftgångshus med parkeringsplatser och tvättmaskin i varje lägenhet. 150 meter till fritidanläggning och busshållplats i tomtgränsen.

 

 

DSCN0321

Sjöbovägen 29 A-H, Veberöd
8 st lägenheter, 1 och 2 rok, egen tvättmaskin, parkeringsplatser, busshållplats i tomtgränsen. 150 meter till fritidsanläggning.

 

 

DSCN0337
Näckrosvägen 1-9, Veberöd

5 st lägenheter i storlek 5 r.o.k. Till varje lägenhet finns biluppställningsplats med eluttag, förråd, gräsmatta och uteplats. Varje lägenhet har egen tvättstuga. Gemensam lekplats finns på fastigheten och det är 100 meter till fritidsanläggning.

Schlielich gibt locate es bestimmte software, die nur deutsche artikel und texte analysiert.

« Tillbaka