Blentarp

« Tillbaka

Visst har Blentarp gamla anor, kyrkan t ex uppfördes redan på 1100-talet, men mest känns orten idag som ett mycket fräscht och modernt villasamhälle i vacker skogsmiljö på Romeleåsens nordöstra sluttning. Det speciella markunderlaget som är så skonsamt mot hästhovar har gett upphov till en blomstrande hästnäring. Här finns otaliga ridhus och ridvägar i det kuperade landskapet och uppfödning av de mest varierade hästraser har lockat hästfolk alltifrån toppelit till amatörnivå att bosätta sig i Blentarp.
För den naturintresserade finns goda fiskemöjligheter i Sövde- och Snogeholmssjön och för svampplockaren finns skogen runt knuten.
I Blentarp finns två skolor och väl utbyggd barnomsorg i både privat och kommunal regi. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, samt två restauranger, vandrarhem och serviceboende.

Bostad
Blentarp_hus_340

Blentarpsvägen 6 E-K, Blentarp

I Blentarp har vi 8 lägenheter från två till fyra rum i ett flerbostadshus. Lägenheterna i bottenplan har altan/uteplats. I källaren finns förråd och gemensam tvättstuga.

Lokal
Blentarp_hus_340

Blentarpsvägen 6 E-K, Blentarp

I Blentarp har vi lokaler som kan passa till många olika verksamheter. Söker du lokal för café, cateringverksamhet, skolverksamhet, förskoleverksamhet, kontor, lager, butik osv hör av dig så visar vi gärna våra tillgängliga lokaler.

Übernommen von englisches seminar ghostwritinghilfe.com englisches seminar, book studies englisches seminar, book studies anschrift aegidiistr.

« Tillbaka